Våra tjänster

Hyr buss med chaufför

Hos oss kan du hyra buss med chaufför enligt dina egna önskemål. Vi skräddarsyr din resa med hjälp av vårt mångåriga erfarenhet och vår personliga service.

Resa från A till B

En enkelt sätt att resa om ni vill resa tillsammans från kontoret eller äldreboendet till restaurangen. Givetvis kan vi även anordna en resa tillbaka.

Skolresa

Behöver ni resa som en skolklass kan det vara smidigast hyra en buss med chaufför som hämtar hela klassen från skolan, åker dit ni planerat och tar hem er igen.

Eventresa

Anordnar företag ett event kan det vara bekvämt och trevligt att börja evenemanget redan i bussen.

Annat

Vi utför även andra former av bussresor, som till exempel vid sightseeingturer eller charterresor.

Akuta behov

Akuta körningar som till exempel vid tågstopp kan vi anordna på kort varsel.

Boka idag

Hyr chaufför

Vi förmedlar och hyr ut branschens bästa chaufförer för långa eller korta uppdrag i hela Sverige. Du behöver aldrig längre ha personalbrist. Vi löser bolagens bekymmer. I dagsläget har vi 50 medarbetare.

Fråga offert

Stöd och service till bussbranschen

Vi erbjuder stöd från ledning till servicehall.

Ledning

Vi erbjuder hjälp inom verksamhetsstyrning i form av gruppchefer och verksamhetschefer med syftet att använda resurserna så effektivt och rättssäkert som möjligt.

Trafikledning och stöd

Om ni har ont om trafikledare eller behöver stöd vid större arrangemang finns vi som stöd. Vi erbjuder även trafikledartjänster.

Servicehall

Buss är ett kollektivt färdmedel där väldigt många vistas under en kort tid och då bildas det mycket bakterier. Därför erbjuder vi en helhetslösning inom städning av bussar, där vi lägger stor fokus på miljö och effektivisering.

Fråga offert